Edukacije

Služenje je najviši oblik djelovanja na Zemlji. Pomoći sebi i drugima olakšati terete koje donosi život, umanjiti patnju na svim razinama i osloboditi puni potencijal je i više nego ispunjavajući životni put.

Za neke je to i put u stvaranje nove značajne karijere.

Možete biti savršeno sigurni da ste izabrali metodu koja vam sve to omogućuje. EFT je dokazao svoju učinkovitost u preko 100 kliničkih studija. Budite samouvjereni i sigurni da učite metodu koja uistinu radi!

Ako želite pomoći sebi, ovaj trening će vam omogućiti da prepoznate svoje obrasce, uzroke svojih problema i da sve to transformirate kako biste kreirali bolji, zdraviji, stabilniji i uspješniji život na svim područjima.

Ukoliko želite dodati vrijednost svom radu i poslovanju ili kreirati novu karijeru onda je ovaj trening sjajan izbor jer nudi certifikaciju. Nakon položenog ispita postajete međunarodno priznati praktičar EFTa pod okriljem jedne od najvećih svjetskih organizacija energetske psihologije – EFTMRA Academy.

Pridruži se treningu i transformiraj svoj život oslobođenjem svog punog potencijala!

Nakon EFT treninga 1. i 2. stupnja ostvarujete pravo sudjelovanja na MR TRENINGU (Reprogramiranje Matrice pomoću EFT-a) i za to nije nužno da imate položen ispit za EFT 1.&2.stupanj, odnosno certifikat za praktičara EFT-a. Dovoljno je da ste prošli edukaciju. Možete se istovremeno prijaviti i za EFT trening 1.&2. stupanj i Reprogramiranje Matrice. 

EFT TRENING 3. stupanj je edukacija za napredne praktičare. Ovoj edukaciji mogu pristupiti samo certificirani praktičari EFTa koji imaju iskustva u radu.

Za one koji se nisu susreli s Tehnikom Emocionalne Slobode možete se upoznati s  osnovama putem kratkog videa