MR edukacija

Martina Tišljar radi prema programu EFTMRA organizacije koju je utemeljio njen mentor Karl Dawson, jedan od prvih 28 Mastera EFT-a u svijetu i utemeljitelj Reprogramiranja Matrice pomoću EFTa (Matrix Reimprinting). Martinu je Karl Dawson osobno izabrao i educirao da postane trener za EFT i Reprogramiranje Matrice pomoću EFTa. Osim toga postala je i Trener trenerima, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu i profesionalnu edukaciju korisnu za cijeli život.

Za trajne rezultate i potpuno razumijevanje Reprogramiranja Matrice trening traje četiri dana.

Prva dva dana obuhvaćaju sve informacije, znanje i alate potrebne za rad na sebi i klijentima bilo da se radi o emotivnim, mentalnim, fizičkim životnim izazovima, odnosno bilo kojoj temi na kojoj polaznik ili klijent želi raditi

Zadnja dva dana obuhvaćaju sve informacije, znanje i alate potrebne za rad na specifičnim temama.

Svi polaznici koji žele raditi s klijentima mogu nakon treninga pristupiti CERTIFIKACIJI kako bi postali međunarodno priznati EFT praktičari. Svi certificirani praktičari polažu pravo biti na međunarodnoj listi praktičara EFTMRA Academy, koja je jedna od najvećih svjetskih organizacija energetske psihologije.

Certifikacija se NE plaća dodatno.

DETALJI EDUKACIJE – REPROGRAMIRANJE MATRICE – 4 dana

MJESTO: Zagreb, Centar Bonumvox, Šestine

VRIJEME: svaki dan od 9:30 do 17:30

CIJENA: 479 eura  (*mogućnost plaćanja na rate), AVANS: 70 eura

Cijena uključuje i 2 sata besplatnog mentorstva koje se održava online