EFT za djecu

Tehnika Emocionalne Slobode posebna je na puno načina, a jedan je i to što je prilagođena djeci. Danas postoji mnoštvo EFT pjesmica i priča za djecu putem kojih djeca uče kako primijeniti EFT na sebi, a oni kad jednom usvoje ovaj alat vole pomoći i svima oko sebe. Djeci je to prirodno.

Manja djeca mogu otpustiti svoje stresne misli i emocije i putem surogat tapkanja kao što je primjerice tapkanje na plišanim igračkama. Osobno koristim medu kojeg smo sin i ja nazvali Medo Tapkalica. Djeca su ga prihvatila odmah, a sviđa se i nama odraslima.

EFT danas se koristi u mnogim vrtićima i školama diljem svijeta, a u susjednoj Sloveniji ministarstvo podržava plaćanje edukacije učiteljima i odgajateljima.

EFT je “zarazan” zbog jednostavnosti, a prije svega učinkovitosti koja je danas dokazana kroz mnoštvo priznatih studija. EFT je alat baziran na dokazima, a u radu s djecom rezultati su fantastični.

Na našim online druženjima s djecom “tapkamo” na razne teme. Najčešće teme su: stres zbog školskih obaveza, samopouzdanje i sl. Pristupa ima puno pa tapkamo i kroz pjesme, priče i stvarne životne situacije. Druženja često uključuju i meditacije prilagođene djeci.

Ne propustite priliku dovesti svoje dijete na radionicu na kojoj ćemo djecu upoznati s vježbom relaksacije koja im može pomoći ne samo da se opuste već i da se nauče nositi sa stresom i preplavljujućim emotivnim stanjima.

EFT radionice za djecu

EFT radionice za djecu

VIŠE

EFT za djecu - online

EFT za djecu - online

VIŠE