Matrix reimprinting

Reprogramiranje matrice pomoću EFT-a

Nova je napredna tehnika kreirana od strane Mastera EFT-a i best selling autora Hay House-a Karla Dawsona.

Tehnika kombinira EFT sa razumijevanjima epigenetike i kvantne znanosti kako bi stvorila rapidnu promjenu na osobnoj razini. U Svijetu je poznata po svojoj sposobnosti da transformira traumatična sjećanja iz prošlosti, stvarajući velike pomake u emocionalnom i tjelesnom zdravlju svih koji ju koriste.

Reprogramiranje matrice je bazirano na razumijevanju traumatičnog iskustva. Kada doživimo takvo iskustvo, dio naše svijesti se odvaja i postaje holografska matrica – energetsko polje koje je pozadina cjelokupnog postojanja. Ti naši odvojeni dijelovi postaju Hologrami energetske svijesti tzv echo-i.

Cilj reprogramiranje matrice jest promjena ustaljenih obrazaca i vjerovanja koja su echo-i ugradili u naša energetska polja. Tehnika ostvaruje otpuštanje traumatičnih iskustava te stvaranje novih osnažujućih obrazaca u našim energetskim poljima.

Tehnika reprogramiranja matrice je nastavak i nadogradnja klasičnih EFT tehnika, dozvoljavanjem interakcije sa echo-ima, zarobljenim u situacijama iz prošlosti. Ovo omogućuje stvaranje novih i podržavajućih slika i “sjećanja” u Matrici.

Reprogramiranje matrica je posebno učinkovito, čak i onda kada se radi sa ljudima koji:

Reprogramiranje matice je snažna tehnika za rješavanje gotovo bilo koji oblika emocionalnog, psihološkog, tjelesnog ili duhovnog problema.

Reprogramiranje matrice ima jako puno benefita koji pojačavaju učinkovitost EFT-a.