EFT radionice za djecu

Tehnika Emocionalne Slobode posebna je na puno načina, a jedan je i to što je prilagođena djeci. Danas postoji mnoštvo EFT pjesmica i priča za djecu putem kojih djeca uče kako primijeniti EFT na sebi, a oni kad jednom usvoje ovaj alat vole pomoći i svima oko sebe. Djeci je to prirodno.

Manja djeca mogu otpustiti svoje stresne misli i emocije i putem surogat tapkanja kao što je primjerice tapkanje na plišanim igračkama. Osobno koristim medu kojeg smo sin i ja nazvali Medo Tapkalica. Djeca su ga prihvatila odmah, a sviđa se i nama odraslima.

Ne propustite priliku dovesti svoje dijete na radionicu na kojoj ćemo djecu upoznati s vježbom relaksacije koja im može pomoći ne samo da se opuste već i da se nauče nositi sa stresom i preplavljujućim emotivnim stanjima.

Naša su djeca danas opterećenija nego ikada ranije. Od školskih obaveza pa do izvanastavnih aktivnosti. Osim toga izloženi su sadržajima virtualnog svijeta, često i zadirkivanjem, ruganjem itd. Očekujemo previše od njih i očekujemo da u svemu budu izvrsni. Djeca trebaju pomoć jer se sami ne znaju nositi s tolikim pritiskom.

Kreirali smo radionice koje pomažu djeci da kroz jednostavne aktivnosti nauče kako sebi pomoći. Kroz razne igre i razgovore učimo ih prepoznavati emotivna stanja kroz koja prolaze i kako ih ublažiti. Sve to s ciljem da postanu snažniji, da im se podigne samopouzdanje, sposobnost oporavka od stresa, strahova, srama i sl. Ove radionice pomažu im da imaju bolju, zdraviju sliku o sebi i svijetu oko sebe.

Nudimo dva termina – za mlađe (6 do 10 god) i starije (11 do 15 god)

Radionice se za sada održavaju u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu.

Upišite datum i vrijeme u kalendar i poklonite svojoj djeci nešto neprocjenjivo!

Cijena radionice je 20 eura za jedno dijete. Popust za braću i sestre: za dvoje djece kotizacija je 30 eura, za troje djece 35 eura.*
* Sva djeca koja sudjeluju na radionici, mogu se besplatno priključiti jednom mjesečno na online druženju za djecu

* Ako ste u teškoj financijskoj situaciji, a želite pomoći djetetu da se osnaži i podigne svoje samopouzdanje, slobodno se javite. Naša vrata niti jednom djetetu nisu zatvorena.

Zbog ograničenog mjesta u dvorani prijave su obavezne. Prijave možete poslati i putem obrasca dolje.

Veselimo se susretu!

Svi su dobrodošli!
 

Prijave su obavezne: putem obrasca ili na mail: info.bonumvox@gmail.com

EFT RADIONICE ZA DJECU

Radionicu u Zagrebu vodi Martina Tišljar, EFTMRA Master Trener